Od února 2016 nabízíme dvakrát týdně výběr ze dvou jídel.

Seznam potravinových alergenů

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/2011 EU

1.   Obiloviny obsahující lepek
a)pšenice, b)žito, c)ječmen, d)oves, e)špalda, f)kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2.   Korýši a výrobky z nich
3.   Vejce a výrobky z nich
4.   Ryby a výrobky z nich
5.   Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6.   Sójové body (sója) a výrobky z nich
7.   Mléko a výrobky z nich
8.   Skořápkové plody - mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9.   Celer a výrobky z nich
10.  Hořčice a výrobky z nich
11.  Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12.  Oxid siřičitý a siřičitany - v koncentracích 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13.  Vlčí bob (lupina) a výrobky z nich
14.  Měkkýši a výrobky z nich



TOPlist